Kerstradio nieuws • 809029 oktober 2019
  kerstradio bij radioned.nl

  Sinds kort is Kerstradio.nl ook te beluisteren via Radioned.nl > Klik Hier

  Download de app voor online radio in NL met toegang tot meer dan 600 radiostations voor iOS, tvOS, macOS en CarPlay. Aanbevolen door iCulture.nl en Appletips.nl: "Absolute aanrader!" en "RadioNED maakt het mogelijk om waar dan ook ter wereld eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk te luisteren naar Nederlandse radio zenders en nu ook naar Kerstradio.nl. Meer informatie: Klik Hier

  809018 november 2019
  ook andre pronk
  luistert kerstradio.nl

  Ook André Pronk luistert naar Kerstradio.nl

  Ik heb André ( Koning van de Lach) kort geleden leren kennen als zeer amikale en toffe man.

  Bezoek HIER zijn website voor eventuele boekingen, bekijk zijn videoclips, agenda of bestel gewoon een leuke pet in de webwinkel! André Pronk is al jarenlang bekend als de gezellige entertainer die graag een liedje zingt op jouw evenement. Oja..volg hem ook op Facebook!

  809021 november 2019
  rob zorn op kerstradio.nl

  Na superleuk contact met Rob Zorn heb ik hem al zijn kerstsingels weten af te troggelen om mee te nemen in de playlist van Kerstradio.nl

  Rob is een geweldige Nederpopzanger maar daarnaast een superaardige leuke vent met humor!
  Wij zijn dan ook trots om de kerstsingels van Rob te draaien op Kerstradio.nl. Bezoek HIER de website van Rob Zorn maar natuurlijk ook zijn Facebookpagina!

  809022 november 2019
  ijsbrand versterkt kerstradio.nl

  Ook Voice of Holland finalist Ijsbrand van Bellegem versterkt de playlist van Kerstradio.nl en wij zijn trots dat we hem hebben mogen opnemen!

  Ijsbrand is een geweldige zanger en een groot artiest! Bekijk HIER zijn clips op YouTube!
  Wij zijn dan ook trots om de kerstsingels van Ijsbrand te draaien op Kerstradio.nl. Bezoek HIER de website van Ijsbrand maar natuurlijk ook zijn Facebookpagina Geef hem ook meteen een like! Vind hij vast leuk!

  80902 december 2019
  sandra van nieuwland op kerstradio.nl

  Vol trots ontvingen wij vandaag de nieuwe kerstsingel van Sandra van Nieuwland - Mirrors. Sandra brak in Nederland door met The Voice of Holland en behaalde dubbel platina.

  Dankjewel Sandra van Nieuwland!  1 2 3 4 5